В одному зі штатів США виявили річку з алкоголем

У долині Вайпіо, що на Гаваях, знайшли струмок, де міститься 1,2 % алкоголю: як це можливо

У долині Вайпіо, розташованій в районі Хамакуа Великого острова Гаваї, місцеві жителі виявили незвичайну річку.

Як повідомляє видання Hawaii News Now, водоймище видавало хмільний запах і якщо пройти повз нього із заплющеними очима, то помилково можна вирішити, що в цьому місці знаходиться пивний паб, який не провітрювали кілька днів.

Жителі повідомили про це владу, а ті відправили робітників для взяття експертизи. Розслідування встановило, що у річці справді міститься близько 1,2 % алкоголю, а ще 0,4 % цукру, який використовують пивовари. Виявилося, що річка видає такий сильний хмільний запах через те, що забруднена алкогольними стоками, які з пивного заводу Paradise Beverages.

Міністерство охорони здоров'я Гаваїв повідомило, що виробники алкоголю усунули потік пива, який випливав із труби до струмка на протилежному боці автомагістралі. Чи буде суд у зв'язку із забрудненням річки, наразі невідомо.

Нагадаємо, у Німеччині зібрали врожай піратського пива з морськими жолудями. Продається німецьке піратське пиво в пляшках для шампанського, а коштує як непогане французьке вино — 50 євро за пляшку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Австралії прострочене пиво почнуть використовувати для виробництва біопалива. З 150 000 літрів несвіжого пива можна отримати енергію, якої цілком вистачить для електроживлення 1200 будинків протягом місяця.

Читайте також, що легендарні німецькі броварні зазнали катастрофічних збитків через COVID-19. Виробники змушені були знищити величезну кількість продукції, яка мала термін придатності.