Головна Новини Світ США У США можуть змінити формат президентських дебатів
commentss НОВИНИ Всі новини

У США можуть змінити формат президентських дебатів

Комісія з проведення дебатів уже виступила із заявою

30 вересня 2020, 23:00
Поділіться публікацією:

Американська комісія з проведення президентських дебатів заявила про намір внести зміни в формат дебатів після минулих дискусій між президентом США Дональдом Трампом і кандидатом на пост глави держави Джо Байденом. Про це повідомляють "РИА Новости" з посиланням на власні джерела в Сполучених Штатах Америки.

У США можуть змінити формат президентських дебатів

За даними джерела, перший раунд дебатів зайвий раз показав, що нинішня система потребує поліпшення процесу. Нагадаємо, під час бесіди Трамп і Байден неодноразово переходили на особистості, сперечалися і вели себе неналежним чином.

"Нам потрібно краще структурувати процес дебатів. Самі ж розумієте, дивитися на сварки — не завжди цікаво. Головна мета дебатів — дискусія на конкретні теми, а не балаган", — повідомляється в звіті комісії.

Як раніше повідомляли "Коментарі", перші дебати завершилися скандалом.

Цього разу дебати Дональда Трампа і Джо Байдена тривали приблизно півтори години. Але цього часу кандидатам вистачило, щоб обмінятися звинуваченнями і навіть образами. Трамп неодноразово перебивала Байдена, особливо коли той закликав американців обов'язково голосувати на виборах.

Байден, до всього, обізвав Трампа "клоуном" і "щеням Путіна". На що той відповів, що син Байдена отримує мільйони доларів від Росії. В помсту Трамп також згадав про проблеми сина Байдена, який захоплювався кокаїном, а також засумнівався в розумових здібностях свого суперника.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини