Головна Новини Світ США В США почався процес переходу влади до адміністрації Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

В США почався процес переходу влади до адміністрації Байдена

Команда нового президента отримає всю необхідну інформацію та матеріально-технічну підтримку

25 листопада 2020, 23:55
Поділіться публікацією:

Про це свідчить внутрішня кореспонденція Держдепартаменту США.

В США почався процес переходу влади до адміністрації Байдена

Фото: The Bell

Державний департамент США повідомив службовців про те, що процес переходу влади розпочався. У відомстві призначили команду, яка проконтролює перехід до нової адміністрації президента Байдена. 

Настанови були надіслані 25 листопада та будуть прийняті після того, як Адміністрація загальних служб (GSA) підпише контракт, який передбачатиме умови президентського переходу.  

"Після виборів  листопада представники команда переходу від обраного президента Байдена прибули до Державного департаменту для підготовки до переходу влади", — йдеться в електронній документації при Держдепартаменті США.

Також в листі повідомляється, що команда нового президента отримає всю необхідну інформацію та матеріально-технічну підтримку. Державний секретар США Майк Помпео також підтвердив цей крок. 

"Сьогодні ми розпочали процес передачі влади, щоб побачити, яким було рішення Адміністрації загальних служб та зробимо все в рамках закону", — повідомляє Помпео. 

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що інавгурація Байдена зазнає змін через COVID-19. Новообраний президент США разом з віце-президентом наголошують на безпечному форматі церемонії, яка відбудеться 20 січня 2021 року. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини