Вибори в США: хто тепер попереду в національному опитуванні від The New York Times

56% зареєстрованих виборців вважають, що Трамп краще впорається з економікою, в той час як 51% виборців оцінили поточні економічні умови як погані

Кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп випереджає віце-президента Камалу Гарріс на один пункт у новому загальнонаціональному опитуванні, яке провели газета The New York Times та Сієнський коледж. Як передає портал "Коментарі", про це пише Bloomberg.

Опитування, проведене серед 1 695 зареєстрованих виборців 3-6 вересня, показало підтримку Трампа на рівні 48% проти 47% за Гарріс, з похибкою у три відсоткові пункти. Зазначається, що опитування проводили телефоном за допомогою інтерв'юерів у прямому ефірі англійською та іспанською мовами.

Зокрема воно показало, що 56% зареєстрованих виборців вважають, що Трамп краще впорається з економікою, в той час як 51% виборців оцінили поточні економічні умови як погані.

У виданні нагадали, що Гарріс і Трамп зустрінуться у вівторок ввечері у Філадельфії на єдиних запланованих дебатах перед виборами, які відбудуться у листопаді.

"Опитування показало, що 28% потенційних виборців вважають, що їм потрібно знати більше про Гарріс, яка стала кандидатом від Демократичної партії, коли президент Джо Байден оголосив у липні, що не буде балотуватися знову. В останньому опитуванні демократи мали невелику перевагу в ентузіазмі: 91% заявили, що вони з ентузіазмом збираються голосувати, проти 85% республіканців", - додали у Bloomberg.

Читайте також на порталі "Коментарі" - віце-президент США Камала Гарріс дещо випереджає кандидата в президенти від Республіканської партії Дональда Трампа у так званих ключових штатах, результати яких часто вирішують долю президентських виборів. Про це свідчать опубліковані результати опитування CNN/SSRS.

Також видання "Коментарі" повідомляло - вибори в США: стали відомі результати опитування, хто попереду у ключових штатах.