Випадкове самогубство: в США під час виконання челенджу з TikTok померла дитина

Дитину знайшли ще живою, але врятувати її не вдалося

У місті Бетамі американського штату Оклахома стався нещасний випадок з малолітнім хлопчиком, який виконував челендж із популярної соціальної мережі TikTok. Врятувати дитину не вдалося. Про це повідомляє місцеве видання KOKH Fox 25, посилаючись на надану поліцією інформацію.

За словами джерела, хлопчик був активним користувачем TikTok. Найчастіше він не тільки перегортав стрічку різних відео, а й сам знімав, беручи участь у популярних челенджах. 20 липня дитина вирішила зняти коротке відео, під час якого він повинен був виконувати Black Out challenge. Однак все закінчилося дуже плачевно.

Суть Black Out Сhallenge полягає у тому, щоб людина душила себе до тих пір, поки на кілька секунд не втратить свідомість. У більшості випадків учасники цієї "гри" використовують ремінь. Раніше існував ще один небезпечний challenge під назвою Pass Out. У ньому потрібно було в різні боки крутити головою до втрати свідомості.

У результаті хлопчика знайшли без свідомості в його будинку. Ще живим в машині швидкої допомоги він доїхав до лікарні. Кілька годин медики намагалися реанімувати дитину, але дива не сталося. Батькам повідомили про смерть їхнього сина.

Експерт із соціальних мереж, який розмовляє з дітьми, спортсменами коледжів і батьками про платформи, зазначив, що виконання таких челенджів - це новий спосіб швидко стати популярним, створивши "вірусне" відео. Батькам обов'язково потрібно стежити за тим, які ролики знімає їхня дитина.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Італії під час виконання точно такого ж челенджу у TikTok померла малолітня дівчинка.

Також сайт інформував про те, що в ТікТоці став популярним новий челендж під назвою "Випий 40 таблеток і подивися, що буде". Про те, як зрозуміти, що ваша дитина в небезпеці, читайте в нашому матеріалі.