Головна Новини Світ США Як дебати вплинули на підтримку Трампа і Байдена: результати опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Як дебати вплинули на підтримку Трампа і Байдена: результати опитування

Дебати майже не змінили думку американських виборців

29 червня 2024, 23:50
Поділіться публікацією:

Дебати між Дональдом Трампом та Джо Байденом, які були невдалими для чинного президента США, майже не вплинули на позицію американських виборців.

Як дебати вплинули на підтримку Трампа і Байдена: результати опитування

Байден провалив дебати з Трампом. Фото з відкритих джерел

Згідно з результатами опитування Ipsos, 60% американців вважають, що Трамп виграв дебати, 21% опитаних переконані, що кращим був Байден.

Водночас опитування показало, що Байден втратив тільки невелику частку потенційних виборців. Після дебатів 46,7% потенційних виборців заявили, що розглядають можливість проголосувати за Байдена, що на 1,6% менше, ніж було до дебатів. 

Підтримка Трампа також майже не змінилася. Частка потенційних виборців, які заявили, що розглядають можливість проголосувати за Трампа після дебатів зросла з 43,5% до 43,9%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до кінця цього року російська армія планує захопити весь Донбас, вважає офіцер ЗСУ Микола Мельник. Військовослужбовець переконаний, що у ворога нічого не вийде, однак наступальні дії він продовжить. "Але при негативному сценарії стерти Торецький укріпрайон та нав'язати нам бої за Покровськ чи Костянтинівку, противнику під силу, зважаючи на динаміку, яку демонструють українська та ворожа армії", — наголосив Микола Мельник.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що спікер Палати представників США та член Республіканської партії Майк Джонсон закликав відправити Джо Байдена у відставку. Він наголосив, що потрібно застосувати 25 поправку до Конституції США, яка передбачає відставку глави держави у випадку його недієздатності. "Наші суперники бачать слабкість у Білому домі, як і всі ми. Я кажу це без задоволення. Я думаю, ситуація дуже небезпечна. Я б просив членів кабінету зазирнути у свої серця", — сказав Майк Джонсон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини