Яке рішення ухвалять республіканці: ЗМІ дізналися, чи висуватимуть тепер Трампа у президенти

Схоже, що республіканці налаштовані висунути Трампа кандидатом у президенти незалежно від вироку суду

Республіканська партія номінує Дональда Трампа кандидатом у президенти США незалежно від того, який вирок винесе для нього суддя у кримінальній справі за умовчанням грошей. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі телеканалу "CNN" зробила співголова Національного комітету Республіканської партії Лара Трамп.

Як пояснила Лара Трамп, республіканці мають бути готовими до всього, маючи на увазі можливе рішення суду про обмеження свободи Дональда Трампа.

"Ми повинні будувати плани в міру того, як це буде розвиватися, і у нас буде кілька планів на випадок непередбачених обставин. Правда в тому, що насправді не має значення, ми висунемо Дональда Трампа як нашого республіканського кандидата, і це те, що зрештою має значення", - заявила Лара Трамп.

Варто зазначити, минулого тижня журі суду Нью-Йорка визнали екс-президента США Дональда Трампа винним у кримінальній справі щодо замовчування грошей, які Трамп через свого адвоката заплатив порноакторці Стормі Деніелс за мовчання про їхній роман.

У цій справі Дональду Трампу було пред'явлено звинувачення у 34 пунктах. І за всіма цими пунктами його визнали винним. Тепер суддя має обрати покарання для Трампа. Це станеться 11 липня.

Теоретично Трампу може загрожувати від 4 до 136 років за ґратами, але за більшістю прогнозів, навряд чи його відправлять до в'язниці. Суддя може обмежитися домашнім арештом чи випробувальним терміном.

Однак навіть якщо Дональда Трампа відправлять до в'язниці, він все одно зможе балотуватися в президенти і отримати цю посаду, якщо переможе на виборах. Це буде першим подібним випадком в історії США.

Читайте також на порталі "Коментарі" - про що говорять нові заяви оточення Трампа: чи це справді неприємний сигнал для України. Експерти детально проаналізували ситуацію.