"Якого дідька він викинув стільки грошей?": Трамп висміяв пластичні операції Байдена

Під час зустрічі зі своїми виборцями Дональд Трамп не упустив можливості поязвіть над зовнішністю свого супротивника

Президент США Дональд Трамп, який знову бореться за цей пост перед виборами 3 листопада, висміяв пластичні операції Джо Байдена, свого головного конкурента від Демократичної партії. Відео опубліковано на каналі YouTube з місця виступу Трампа перед своїми симпатиками.

Так, президент США зауважив, що Байден в умовах карантину вважає за краще носити захисну маску, в той час як сам Трамп категорично відмовляється виконувати цю вимогу . В рамках цієї теми він вказав на втручання пластичних хірургів в зовнішність Байдена.

"Йому комфортно в масці. Ну і добре! Але чесно кажучи... Якого дідька він витратив стільки грошей на пластичні операції, якщо він все закриває?", - вказав політик, що викликало гомеричний сміх у публіки.


Відзначимо, що 77-річний колишній Віце-президент США Джо Байден, який балотується на пост глави Білого Дому, всього на 3 роки старша за свого конкурента Дональда Трампа.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський телеканал Russia Tuday жартує над кампанією Дональда Трампа і навіть зняла іронічний ролик, присвячений йому.