Головна Новини Світ США Зеленський прибув до Капітолію: з ким буде зустрічатися
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прибув до Капітолію: з ким буде зустрічатися

З початку тижня Зеленський перебуває з робочим візитом у США

26 вересня 2024, 20:30
Поділіться публікацією:

 Президент України Володимир Зеленський прибув до Капітолію у рамках свого візиту до Сполучених Штатів. Під час перебування там він, ймовірно, проведе низку важливих зустрічей із представниками американського керівництва.

Зеленський прибув до Капітолію: з ким буде зустрічатися

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Відео прибуття українського лідера до Капітолію опублікувала журналістка Келлі Фарес на своїй сторінці у Twitter. На кадрах видно, що Зеленський з'явився у супроводі лідера демократичної більшості в Сенаті Чака Шумера та лідера республіканської меншості Мітча Макконнелла. З огляду на ці обставини, передбачається, що президент України матиме можливість зустрітися із сенаторами обох партій.

Варто зазначити, що на сьогодні у Зеленського запланована ще одна важлива зустріч — із президентом США Джо Байденом, яка має розпочатися о 13:45 за місцевим часом (20:45 за Києвом). Під час цієї розмови український лідер, ймовірно, представить американському колезі оновлений план перемоги України у війні з Росією.

Крім цього, протягом дня очікується зустріч Зеленського з віцепрезиденткою США Камалою Гарріс, що підтверджує високий рівень дипломатичної активності під час його візиту до Сполучених Штатів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що стало відомо, що проситиме Зеленський у Байдена під час персональної зустрічі. Прес-секретар Володимира Зеленського повідомив, що під час візиту до США президент України матиме дві зустрічі з Джозефом Байденом: одну на полях Генеральної асамблеї ООН, а іншу – тет-а-тет. Під час другої зустрічі лідери обговорюватимуть ключові питання, пов'язані з війною між Росією та Україною.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини