Зник у 17 столітті: у США на дні озера виявили "корабель-примару" (ФОТО)

"Грифон" безслідно зник у 1679 році

У Сполучених Штатах Америки було виявлено уламки корабля, який затонув понад 300 років тому. Про це пише видання Daily Express.

На Великих озерах (США) двоє мисливців за аваріями кораблів змогли виявити уламки "корабля примари" під назвою "Грифон", який зник безслідно ще у 1679 році. Тоді судно виконувало доставку вантажу цінного хутра через озеро Мічиган.

У матеріалі зазначається, що зникнення цього корабля стало однією з найвідоміших морських загадок Америки.

На думку деяких фахівців, причиною аварії корабля могли стати погані погодні умови.

Для довідки: "Грифон" був збудований французьким дослідником Рене-Робером Кавальє де Ла Салем для пошуку шляхів до Азії.


Фото: Great Lakes Exploration Group via Pen News

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у Сполучених Штатах Америки двоє патрульних займалися ловом покемонів замість виконання службових обов'язків. У цей час поруч із ними сталося пограбування магазину, проте вони так і не прибули на виклик. Завдяки камері у службовому автомобілі з'ясувалося, що копи вирішили переслідувати рідкісного покемона Снорлаксу у грі Pokemon Go. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у китайському місті Чунцзо стадо страусів втекло з місцевої ферми. Це сталося через погано закриті ворота загону. Птахи вибігли на вулиці міста та влаштували там справжній переполох. Працівники правоохоронних органів і небайдужі громадяни протягом кількох годин відловлювали страусів. Докладніше про це читайте у нашій статті.