Головна Новини Світ Китай У Китаї страуси, що втекли з ферми, носилися містом і влаштували справжній переполох (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї страуси, що втекли з ферми, носилися містом і влаштували справжній переполох (ВІДЕО)

Страуси влаштували "забіг" на вулицях китайського міста Чунцзо

11 січня 2022, 17:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Китаї страуси, що втекли з ферми, влаштували переполох у місті Про це пише видання CGTN.

У Китаї страуси, що втекли з ферми, носилися містом і влаштували справжній переполох (ВІДЕО)

Страус. Фото з відкритих джерел

Інцидент стався у китайському місті Чунцзо. Повідомляється, що понад 80 страусів втекли з місцевої ферми через погано закриті ворота загону.

Стадо птахів, кожна з яких важить близько ста кілограмів, влаштувала справжній переполох у місті. Страуси бігали вулицями та майданами.

За допомогою співробітників правоохоронних органів та небайдужих громадян більшість птахів вдалося відловити та повернути назад на ферму. За даними ЗМІ, в результаті "страусових бігів" ні тварини, ні люди не постраждали. Операція з упіймання тривала кілька годин.

У мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в США поліцейські ганялися за покемонами, поки поряд грабували магазин. Перегляд записів з камери в автомобілі патрульних показав, що вони грали в гру для смартфонів і переслідували рідкісного покемона Снорлакса. Напарники заперечували участь у грі, але були звільнені після завершення розслідування. Докладно про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що Мережа заполонила новий бьюті-тренд . Відомо, що тренд макіяжу у стилі ляльок Bratz розпочався із сайту Reddit та згодом охопив майже всі соціальні мережі. На YouTube можна знайти безліч інструкцій, як зробити ляльковий макіяж, а багато бьюті-блогерів і професійних візажистів вже встигли приміряти яскравий образ. І це не перший випадок, коли ляльки Bratz приписують натхнення для деяких сучасних тенденцій макіяжу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини