Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко відвідав в СІЗО заарештованих лідерів опозиції
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко відвідав в СІЗО заарештованих лідерів опозиції

Заарештовані опозиціонери зустрілися з Олександром Лукашенком

10 жовтня 2020, 18:32
Поділіться публікацією:

Олександр Лукашенко відвідав СІЗО КДБ в суботу вранці. Про це повідомляє інформаційний ресурс TUT.BY з посиланням на телеграм-канал "Пул Першого". Він зустрівся з арештованими лідерами опозиції, в тому числі Віктором і Едуардом Бабарико, а також Лілією Власовою.

Лукашенко відвідав в СІЗО заарештованих лідерів опозиції

Лукашенко поспілкувався з лідерами опозиції

Повідомляється, що Лукашенко "цей ранок провів у СІЗО КДБ" і поспілкувався з арештованими лідерами опозиції. Якщо судити по фотографії, то на зустрічі були присутні Віктор і Едуард Бабарико, член Координаційної ради Лілія Власова, бізнесмен Юрій Воскресенський, політтехнолог Віталій Шкляров. Судячи з усього, на зустрічі також був присутній Кирило Бадей, який до арешту займав позицію в.о. голови правління Белгазпромбанка, а також директор IT-компанії PandaDoc Дмитро Рабцевіч. В цілому крім Лукашенка за столом знаходилося як мінімум 12 осіб.

Антон Гашинський, адвокат Віталія Шклярова, повідомив TUT.BY, що відвідував свого клієнта в СІЗО № 1 ("Володарка"), зустріч завершилася близько 17.00. Про заплановану зустріч з Лукашенком тоді нічого не повідомлялося, підкреслив Гашинський.

Слід зазначити, що в СІЗО КДБ знаходяться деякі з визнаних правозахисниками політв'язнів. Кілька днів тому, 7 жовтня, суд залишив в силі рішення продовжити Віктору Бабарико термін утримання під вартою.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Мінську протестувальники запустили неугодного народу президента у вигляді Олімпійського ведмедика.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини