Головна Новини Світ Беларусь "Ми не хочемо ні з ким лаятися": Тихановська заявила про своє ставлення до Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми не хочемо ні з ким лаятися": Тихановська заявила про своє ставлення до Путіна

Лідер протестного руху в Білорусі Світлана Тіхановском висловила свою повагу главі Кремля

21 вересня 2020, 02:17
Поділіться публікацією:

Ведучий лідер опозиційних рухів в Білорусі і екс-кандидат на минулих виборах президента Світлана Тихановська заявила, що дуже засмучена тим фактом, що глава Росії Володимир Путін підтримав Олександра Лукашенко, незважаючи на те, що для білоруського народу режим диктатора більш неприйнятний. Про це вона повідомила в своєму інтерв'ю для російського "РБК".

"Ми не хочемо ні з ким лаятися": Тихановська заявила про своє ставлення до Путіна

При цьому вона додала, що для білорусів росіяни — це брати і сваритися з найближчими сусідами ніхто з учасників протестів не закликає.

"Ми не хочемо ні з ким лаятися. Це не прозахідна і не проросійська боротьба, це виступи проти однієї людини, до якого наші громадяни втратили довіру, повагу і з ким ми не хочемо більше ні жити, ні працювати. Це не має ніякого відношення ні до Путіна, ні Україні, ні будь-яким іншим країнам ", — зазначила Тихановська.

Також опозиціонер зазначила гідності російського президента, назвавши його мудрим і досвідченим політиком, враховуючи ворожі стосунки між самими білорусами і Лукашенко.

"Путін, як мудрий керівник, все бачить. І що зараз відбувається між ними, це теж може бути, гра якась політична, але він не може не розуміти, що білоруси вже не приймуть Лукашенко", — підкреслила вона.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Білорусі Олександр Лукашенко закрив кордони з Україною, Польщею і Литвою, щоб в союзі з Росією захистити республіку від можливого вторгнення Заходу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини