Головна Новини Світ Беларусь Тихановська знову звернулася до Лукашенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Тихановська знову звернулася до Лукашенка

Тихановська закликала негайно звільнити свою соратницю

8 вересня 2020, 11:36
Поділіться публікацією:

Світлана Тихановська звернулася до президента Білорусі Олександра Лукашенка з вимогою негайно звільнити члена президії Координаційної ради Марію Колесникову. Про це повідомляє телеграм-канал "Пул Першої".

Тихановська знову звернулася до Лукашенка

"Марія Колесникова повинна бути звільнена негайно, як і всі раніше затримані члени Координаційної Ради та політв'язні. Завдання Координаційної Ради — бути платформою для переговорів. Іншого рішення немає, і Лукашенко повинен це усвідомити. Не можна тримати народ в заручниках. Викрадаючи людей серед дня, Лукашенко демонструє свою слабкість і страх ", — заявила Тихановська.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Колесникову було затримано під час перетину кордону України з Білоруссю.

В районі четвертої ранку у вівторок, восьмого вересня, Колесникова разом з іншими членами Координаційної ради — Антоном Роднєнковим та Іваном Кравцовим — намагалися перетнути україно-білоруський кордон на пункті пропуску "Олександрівка". На машині "БМВ" вони пройшли митний контроль і відправилися в сторону України. Зустрівши ще один наряд прикордонників, машина різко збільшила швидкість, через що Колесникова виявилася за межами транспортного засобу, а Роднєнков і Кравцов продовжили шлях в сторону України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини