Головна Новини Світ Беларусь ЗМІ: на кордоні з Україною затримана відома білоруська опозиціонерка
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ: на кордоні з Україною затримана відома білоруська опозиціонерка

Марія Колесникова була затримана на кордоні з Україною вранці 8 вересня

8 вересня 2020, 10:52 comments1031
Поділіться публікацією:

Відома білоруська опозиціонерка, член президії Координаційної ради Марія Колесникова була затримана на кордоні з Україною. Про це повідомляє Білоруське телеграфне агентство.

ЗМІ: на кордоні з Україною затримана відома білоруська опозиціонерка

За даними джерела, в районі четвертої ранку у вівторок, восьмого вересня, Колесникова разом з іншими членами Координаційної ради — Антоном Роднєнковим і Іваном Кравцовим — намагалися перетнути україно-білоруський кордон на пункті пропуску "Олександрівка". Разом на машині "БМВ" вони пройшли митний контроль і відправилися в сторону України. Зустрівши ще один наряд прикордонників, машина різко збільшила швидкість, через що Колесникова виявилася за межами транспортного засобу, а Роднєнков і Кравцов продовжили шлях в бік України.

Інформацію, що Колєснікова не перетинала державний кордон України підтвердив і речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"В один з українських пунктів пропуску в межах Київської області на в'їзд в Україну прибули двоє громадян Республіки Білорусь Роднєнков і Кравцов ... Громадянка Республіки Білорусь Колесникова в пункти пропуску України для проходження прикордонного контролю не прибувала", — заявив Демченко.

Як раніше повідомляли "Коментарі", у понеділок, 7 вересня Марію Колесникову викрали в центрі Мінська.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини