Головна Новини Світ Африка Біля берегів Африки загадково гинуть дельфіни
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля берегів Африки загадково гинуть дельфіни

У національному парку архіпелагу Базаруто 32 дельфіна виду Stenella longirostris викинулися на узбережжі

25 лютого 2021, 22:33
Поділіться публікацією:

Понад 100 тіл дельфінів виявлено Національному парку архіпелагу Базаруто в провінції Іньямбане на півдні Мозамбіку

Біля берегів Африки загадково гинуть дельфіни

Біля берегів Африки гинуть дельфіни, фото - з відкритих джерел

Масова загибель дельфінів виду Stenella longirostris не має видимих причин. Про це повідомляє Національна адміністрація заповідників країни (ANAC)

"З 25 мертвих тварин 11 — дорослі самці і 14 — самки, з них 12 дорослих, одна (1) молода і один (1) дитинча. В результаті проведеної експертної роботи було встановлено, що у дельфінів не було ніяких ознак травм. Нутрощі були витягнуті з метою перевірити, чи не з'їли вони що-небудь дивне, що стало причиною їх смерті ", — йдеться в повідомленні.

Тіла дельфінів були виявлені на березі 21 лютого. 25 тварин були мертві, а 7 були врятовані працівниками парку і відправлені назад в море. За кілька днів число трупів досягло 111.

Нагадаємо, в Мережі після жвавого обговорення британського штаму коронавірусу почали побоюватися нового виду інфекції, яку нещодавно виявили в Африці. Але так званий "африканський коронавірус" є лише одним з чергових нових штамів COVID-19.

Як повідомив медик, поки відомо про шість штамах коронавірусу: південноафриканський, бразильський, північноамериканський, німецький, турецький і британський. На цей момент учені не можуть точно сказати, який з цих видів несе найбільшу небезпеку або ж взагалі людям не слід турбуватися через подібні мутацій коронавірусу. Жиравецький зазначив, що деякі з перерахованих вище штамів можуть швидше поширюватися. Однак, ймовірно, мутована інфекція буде протікати так само як вже щодо відомий медикам коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

26 лютого 2021, 02:16

Эти дельфины были в секте"СВИДЕТЕЛИ ЕГОВЫ" им правительство запретило за чертов молится,вот они и выбросились лечшей жизни по искать.Путь в другое измерение.


Новини