Головна Новини Світ Африка Циклон "Ана": в Африці стихія руйнує вдома та вбиває людей (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Циклон "Ана": в Африці стихія руйнує вдома та вбиває людей (ВІДЕО)

Циклон в Африці забрав життя щонайменше 70 людей

28 січня 2022, 15:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








В Африці тропічний циклон, що розбушевався, продовжує забирати життя людей. Про це пише видання УНІАН.

Циклон "Ана": в Африці стихія руйнує вдома та вбиває людей (ВІДЕО)

Шторм. Фото: Pixabay

В Африці лютує циклон "Ана". Наразі через негоду було пошкоджено вже тисячі будинків, а загиблі обчислюються десятками. За даними ЗМІ, на території Мадагаскару, Мозамбіку та Малаві жертвами циклону стали щонайменше 70 людей.

У Мозамбіку "Ана" почала лютувати 24 січня, там загиблими вважаються щонайменше 18 громадян. Після цього циклон продовжив рух на захід над Малаві, забравши життя 11 людей.

Ураганом було зруйновано приблизно десять тисяч будівель. Серед руйнувань є навчальні заклади та лікарні.

Через циклон на Мадагаскарі цілий тиждень йшли зливи. Там від негоди загинули понад 40 людей та ще десятки тисяч постраждали. Зруйновано будинки та мости. Затоплено сільськогосподарські угіддя.

Тим часом фахівці повідомляють про ще один циклон, який сформувався на схід від Мадагаскару. Його назвали Батсірай. У зв'язку з цим очікується, що кількість жертв може ще зрости.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у Греції популярні курорти засипає снігом. Через шторм на країну обрушилися морози та снігопади. Навчальні заклади зупинили свою роботу, а учнів було переведено на дистанційне навчання.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що потужна лісова пожежа знищує все на своєму шляху в США. Загоряння утворилися одразу на територіях двох штатів. Полум'я почало швидко поширитися і досягло однієї з визначних пам'яток району. На щастя, стихія не зашкодила споруді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини