Головна Новини Світ Африка Депутат з Танзанії не зміг вимовити присягу і був звільнений (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат з Танзанії не зміг вимовити присягу і був звільнений (ВІДЕО)

Сам депутат цей інцидент не прокоментував

9 грудня 2020, 20:10
Поділіться публікацією:

Неприємна історія трапилася з депутатом парламенту Танзанії Френсісом Ндуланом. Політик був такий близький до підвищення, але не зміг прочитати текст присяги й був звільнений.

Депутат з Танзанії не зміг вимовити присягу і був звільнений (ВІДЕО)

депутат з Танзанії осоромився (скріншот з відео)

На акаунті Swahili Times в соціальній мережі Twitter з'явився відеоролик, на якому видно, як депутата запрошують на сцену, де він повинен прочитати з листочка текст присяги. Але в якийсь момент у політика починаються проблеми з читанням, і він починає по кілька разів повторювати одну і ту ж фразу.

Виступ Френсіса Ндулана, який претендував на пост помічника глави Міністерства гірничодобувної промисловості, тривав кілька хвилин, після чого його попросили повернути присягу і повернуться на своє місце.

На церемонії був присутній президент країни Джон Магуфулі, який пізніше заявив, що передасть цю посаду іншій людині, яка зможе прочитати присягу належним чином.

До слова, депутатське місце Френсіс Ндулан зберіг, а от підвищення вже явно не отримає. Сам політик ніяк не пояснив, чому у нього з'явилися проблеми з проголошенням присяги.

Користувачі мережі відзначили в коментарях, що можливо депутат заїкається, тому йому складно було читати. Інші ж підкреслили, що йому варто було заздалегідь ознайомитися з текстом або вивчити його напам'ять.

Нагадаємо, що недавно депутатом місцевої ради міста Омпундія (Намібія) став Адольф Гітлер. Політик заявив, що попри своє ім'я, він не поділяє ідеї нацизму і не прагне захопити світ.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що євродепутат подав у відставку після оргії на секс-вечірці в Брюсселі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини