Головна Новини Світ Африка Єгипет вперше відправив бойові кораблі в Чорне море: знаємо навіщо
commentss НОВИНИ Всі новини

Єгипет вперше відправив бойові кораблі в Чорне море: знаємо навіщо

Три бойових єгипетських кораблі будуть тренуватися в Чорному морі спільно з російськими ВМС

16 листопада 2020, 13:02 comments1101
Поділіться публікацією:

Три бойові кораблі, що належать Єгипту, увійшли в Чорне море напередодні вранці. Єгипетські ВМС візьмуть участь в спільних з Росією військових навчаннях.

Єгипет вперше відправив бойові кораблі в Чорне море: знаємо навіщо

"Кораблі ВМС Єгипту увійшли в Чорне море: фрегат типу Oliver Hazard Perry ALEXANDRIA F911, корвет класу Gowind EL FATEH 971, ракетний катер Ambassador MK III (клас Ezzat) M. FAHMY 686 перетнули Стамбульський протік сьогодні вранці (6:40 за Гринвічем) для спільного навчання з ВМФ з 17 по 24 листопада ", — сказано в повідомленні моніторингова група" Shipspotting Istanbul Strait "в Facebook.

Окремо підкреслюється, що такий маневр кораблі Єгипту виконують вперше. Мінборони Росії своєю чергою повідомило, що в ході навчань "Міст дружби — 2020" кораблі Чорноморського флоту ВМФ Росії і ВМС Єгипту відпрацюють всі види охорони та оборони. Заплановані також стрільби по надводних і повітряних цілях.

Як повідомляв портал "Коментарі", офіцери Сил спеціальних операцій України і їх колеги з країн-членів НАТО провели спільні навчання на есмінці Королівських військово-морських сил Великобританії Dragon. 7 жовтня есмінець ВМС Великобританії Dragon прибув в Одеський морський порт для проведення спільних навчань з кораблями ВМС України. В рамках візиту відбулася зустріч делегацій ВМС двох країн, спільні корабельні навчання на борту британського есмінця і спільні навчання типу PASSEX на морі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини