Головна Новини Світ Африка Єгипет засипає снігом: через негоду закриваються школи (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Єгипет засипає снігом: через негоду закриваються школи (ВІДЕО)

У Олександрії спостерігається нестабільна погода

20 грудня 2021, 18:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Єгипет засипає снігом. Про це пише видання Еgypt Today.

Єгипет засипає снігом: через негоду закриваються школи (ВІДЕО)

Сніг. Фото з відкритих джерел

Вчора, 19 грудня, курортне єгипетське місто Олександрія засипало снігом. Як зазначається у матеріалі, температура повітря різко впала і у місті вперше за десятиліття випав сніг.

В цей час в Олександрії спостерігається нестабільна погода: температура знижується, випадають опади, а також вирують сильні вітри.

Єгипет засипає снігом: через негоду закриваються школи (ВІДЕО) - фото 2

Фото: facebook.com/CairoScene

Через негоду у місті закрито навчальні заклади, а також порти Олександрія та Дехейла.

ЗМІ, посилаючись на заяви екологів, передає, що випадання снігу і зниження температури повітря пов'язане з впливом зміни клімату , що впливає на весь світ. Передбачається, що цієї зими в Єгипті буде дуже холодна погода.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що на Філіппінах збільшилася кількість жертв потужного тайфуну , який обрушився на країну минулого тижня. Наразі відомо, про як мінімум дві сотні загиблих. Багато громадян вважаються зниклими безвісти. Стихія перетворює на руїни населені пункти і змушує людей евакуюватися. Зазначається, що тайфун "Раї" є одним із найбільш смертоносних штормів, що вирували в Індонезії. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Туреччині через зливи почали утворюватися повені. Негода вже встигла знищити кілька мостів та будівель. Деякі вулиці міст затоплені водою та нагадують річки. В одному з районів Хатая перекинувся човен. Дощі йшли не перестаючи протягом двох днів. Докладно про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини