Головна Новини Світ Африка Ердоган: турецька вакцина від Covid-19 буде доступна всьому світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган: турецька вакцина від Covid-19 буде доступна всьому світу

Президент повідомив, що потрібно підготувати механізми, які зможуть забезпечити для всіх рівноправний і доступний доступ до вакцини проти коронавируса

21 листопада 2020, 19:55
Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що турецька вакцина від коронавірусу буде доступна для всіх.

Ердоган: турецька вакцина від Covid-19 буде доступна всьому світу

Фото: из открытых источников

За словами турецького лідера, протягом пандемії коронавірусу у світі розвинені держави не надають необхідну взаємодопомогу один одному і не демонструють солідарність. Президент повідомив, що потрібно підготувати механізми, які зможуть забезпечити для всіх рівноправний і доступний доступ до вакцини проти коронавірусу.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Туреччині в ході розслідування проти терористичної організації РПК в Діярбакирі ордера на арешт було видано 101 підозрюваному, які належать до різних професій. Розслідування ініціювала Генеральна прокуратура Діярбакира. У Діярбакирі, Ізмірі, Стамбулі й Адиямане групи поліції почали операцію із затримання підозрюваних. За попередньою інформацією, в ході рейдів в Діярбакирі вже були затримані 15 адвокатів. Під час обшуку були вилучені комп'ютери, книги й багато цифрові матеріали, знайдені в будинках. Підозрювані були доставлені у відділення поліції для надання показань.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини