Головна Новини Світ Африка Гігантська стіна піску накрила Єгипет: людям рекомендують не залишати вдома (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Гігантська стіна піску накрила Єгипет: людям рекомендують не залишати вдома (ФОТО)

У Каїрі майже добу не було видно сонця через піщану бурю

9 грудня 2021, 13:47
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Єгипет накрила сильна піщана буря. Про це пише видання УНІАН.

Гігантська стіна піску накрила Єгипет: людям рекомендують не залишати вдома (ФОТО)

Піщана буря. Ілюстрація: Pixabay

У столиці Єгипту вирує піщана буря. Величезна стіна з піску обрушилася на місто і буквально поглинула його. За інформацією видання, її висота сягала п'яти метрів.

Буря супроводжується сильним вітром, швидкість якого становить приблизно 60 кілометрів на годину. Повідомляється, що через стихію в Каїрі майже добу не було видно сонця.

Гігантська стіна піску накрила Єгипет: людям рекомендують не залишати вдома (ФОТО) - фото 2

Фото: Ahram Online

У столиці Єгипту, а також у кількох прилеглих населених пунктах було закрито навчальні заклади. Місцевим мешканцям радять не виходити з будинків без особливої потреби.

Як пише ЗМІ, влада країни закрила п'ять портів в акваторії Червоного моря. Висота хвиль сягає чотирьох метрів, а видимість не перевищує двох кілометрів.

Гігантська стіна піску накрила Єгипет: людям рекомендують не залишати вдома (ФОТО) - фото 3

Фото: Ahram Online

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Велику Британію та Ірландію накрив потужний шторм під назвою "Барра". Стихія, що розбушувалася, принесла з собою потужний вітер. На узбережжі почали утворюватись гігантські хвилі. Тисячі місцевих мешканців залишилися без світла. Навчальні заклади призупинили свою роботу. Повідомляється, що в деяких частинах країни вирувала хуртовина.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що Іспанію огорнуло снігом. Від сильних снігопадів найбільше страждає провінція Жирона. Через рясні опади на дорогах утворилися масштабні пробки. Автомобілі місцевих жителів заблоковані під сніговими заметами. Автодороги розчищають за допомогою спецтехніки. В той самий час, снігопади створили ажіотаж на гірськолижних курортах країни. Багато хто вирушив у гори, щоб покататися на лижах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини