Головна Новини Світ Африка Мало що залишилося: смертник підірвав себе в кафе в центрі столиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Мало що залишилося: смертник підірвав себе в кафе в центрі столиці

Теракт стався в день візиту в Сомалі в.о. міністра оборони США Крістофера Міллера

28 листопада 2020, 15:08
Поділіться публікацією:

За словами одного з офіційних джерел, яке побажало залишитися неназваним, терорист-смертник підірвав себе в кафе з морозивом в столиці Сомалі Могадішо в п'ятницю, в результаті чого шість людей загинули і вісім отримали поранення.

Мало що залишилося: смертник підірвав себе в кафе в центрі столиці

ФОТО: The Independent

Кафе Gelato Divino розташоване недалеко від перехрестя K4 в самому центрі Могадішо, недалеко від міжнародного аеропорту. Наразі не відомо, хто несе відповідальність за вибух, але ісламістське екстремістське угруповання "Аль-Шабааб" частіше за інших проводить теракти в столиці та інших великих містах країни.

Атака сталася всього через кілька годин після того, як виконуючий обов'язки міністра оборони США Крістофер Міллер відвідав Могадішо, щоб нанести візит послу США і військовим.

"Терорист-смертник підірвав себе в ресторані з морозивом. Шестеро людей загинули, ще вісім отримали поранення", — сказав офіційний представник міністерства інформації Сомалі Ісмаїл Омар Мухтар.

Як повідомляло видання "Комменатріі", німецька поліція зірвала плани ІДІЛ. Франкфурту загрожував великий теракт з використанням вибухівки та вогнепальної зброї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини