Головна Новини Світ Африка На горі Кіліманджаро спалахнула пожежа
commentss НОВИНИ Всі новини

На горі Кіліманджаро спалахнула пожежа

Інформації про те, чи вдалося погасити вогонь на Кіліманджаро поки немає

11 жовтня 2020, 23:57 comments2827
Поділіться публікацією:

На горі Кіліманджаро на північному сході Танзанії в неділю вдень спалахнула пожежа. Згідно з повідомленням Служби національних парків Танзанії (TANAPA), місцева влада намагалася самостійно стримувати вогонь. Про це пише Reuters.

На горі Кіліманджаро спалахнула пожежа

Служба парків опублікувала у своєму Twitter розмиту фотографію Кіліманджаро з декількома вогнищами полум'я на ній. Фото супроводжувалося повідомленням: "Сьогодні вдень на горі Кіліманджаро виникла пожежа. Зусилля щодо її стримування тривають. Більш детальна інформація буде пізніше".

Офіційний представник TANAPA Паскаль Шелутете повідомив агентству Reuters телефоном в неділю ввечері, що у нього немає інформації про те, що зараз відбувається на Кіліманджаро.

Відзначимо, гора Кіліманджаро — найвища вершина Африки, розташована на висоті майже 6000 метрів над рівнем моря. Щорічно на Кіліманджаро підіймається близько 50 000 туристів.

Раніше "Коментарі" писали, що пожежники оголосили попередження про пожежну небезпеку в Україні, зокрема, в ці вихідні. Високий ризик пожеж найбільше стосується сходу країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини