Головна Новини Світ Африка На популярному курорті в Єгипті акула напала на туристку та відкусила їй руку та ногу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На популярному курорті в Єгипті акула напала на туристку та відкусила їй руку та ногу (ВІДЕО)

Після інциденту район закрили для купання

2 липня 2022, 18:00 comments1283
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








На популярному єгипетському курорті акула напала на туристку. Про це повідомляє видання ТСН.

На популярному курорті в Єгипті акула напала на туристку та відкусила їй руку та ногу (ВІДЕО)

Напад акули

Як стало відомо, інцидент стався у місті Хургада. Коли жінка була у воді неподалік від берега на неї напала акула. Все це відбувалося на очах у десятків відпочиваючих.

На жаль, хижак завдав серйозних травм постраждалій. Вона втратила руки та ноги. Туристку вдалося доставити на берег, а потім госпіталізувати до медичного закладу. Однак через деякий час вона померла від отриманих поранень.

Повідомляється, що через трагедію на три дні в цьому районі заборонено купання, снорклінг, дайвінг та риболовлю.

У мережі з'являються відео з місця подій.

Увага! Відео 18 .

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що всього за кілька кліків : у "Дії" можна отримати гранти, щоб відкрити свій бізнес. В рамках урядової програми "єРобота" українці можуть отримати гранти для створення чи розвитку бізнесу.

Читайте також про те, що винищувачі Росії вдарили по Зміїному фосфорними бомбами (ВІДЕО). Окупанти не дотрималися заяв про деокупацію острова, які вони публічно назвали "жестом доброї волі".

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що зіркового воротаря збірної Росії з хокею затримали співробітники військкомату. Російського хокеїста Івана Федотова затримали співробітники військкомату в Санкт-Петербурзі.

Також "Коментарі" інформували, що Борис Джонсон отримав звання почесного громадянина Одеси: що відомо. Труханов заявив, що вдячний прем'єр-міністру Великобританії Борису Джонсону за підтримку України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини