Головна Новини Світ Африка У Кенії брат і сестра врятували хлопчика від крокодила
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кенії брат і сестра врятували хлопчика від крокодила

Кембе і Бетті Ловаар практично не постраждали, Лесабато Тірен був госпіталізований

1 грудня 2020, 17:55
Поділіться публікацією:

У Кенії відважна дівчинка за допомогою брата врятувала другокласника, на якого напав крокодил.

У Кенії брат і сестра врятували хлопчика від крокодила

ФОТО: YouTube

Рептилія вчепилася маленькому Лесабато Тірену за руку, коли він і його друзі прийшли на озеро Барінго, щоб набрати води. 12-річна Бетті Ловаар кинулася хлопчикові на допомогу, і хижак вкусив її за стегно. Незабаром в сутичку вступив і брат дівчинки — 14-річний Кембе Ловаар. Брат і сестра разом тикали в рептилію палицею і кликали на допомогу.

Коли на крики нарешті почали збігатися люди, рептилія забрлася геть. Всіх трьох постраждалих дітей привезли в місцеву лікарню. Бетті і Кембе отримали лише легкі поранення і незабаром були відпущені додому. Лесабато отримав більш серйозну травму і був переведений в окружну лікарню для більш тривалого лікування.

Як повідомляло видання "Коментарі", чоловік героїчно врятував цуценя з пащі крокодила. Цуценя Gunner було драматично врятоване своїм власником Річардом Уілбенксом. Чотирилапий ледь не загинув: цуценя схопив алігатор і затягнув в ставок у Флориді. Повідомляється, що Річард і його дівчина Луїза живуть на спільній території. Вони реалізують проект, мета якого — розповісти людям про місцеву дику природу.

Також видання "Коментарі" розповідало раніше, що Австралія буде використовувати дрони для виявлення крокодилів. Розроблені компанією Little Ripper Group і Технологічним університетом Сіднея, вони можуть виявляти до 16 різних видів морської флори і фауни, включаючи акул. Безпілотники, що використовують штучний інтелект для виявлення крокодилів біля місць для купання, діють в Квінсленді, Австралія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини