У Конго автобус зіткнувся з бензовозом: заживо згоріли десятки людей

Після зіткнення стався вибух, а після пожежа

У Конго пасажирський автобус зіткнувся з бензовозом. Про це повідомляє видання The Guardian.

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 1 серпня, стався недалеко від Кібуби на першому національному маршруті між Кіншасі та Кіквітом, приблизно за 180 кілометрів від столиці Кіншаси. Повідомляється, що відразу після зіткнення автобуса з бензовозом стався вибух, а потім пожежа.

У пожежі загинуло, як мінімум 33 людини. На місце події прибули медики та співробітники рятувальних служб. На цей момент встановлюються всі обставини подій.

Ділянка автодороги, де сталася катастрофа тимчасово перекритий.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Німеччині сталася ДТП за участю автобуса. Повідомляється, що транспортний засіб перекинувся незадовго після того, як виїхало зі стоянки. Повідомляється, що в автобусі перебувало 19 осіб. 17 з них були пасажирами та двоє - водіями. В результаті події кілька людей отримали поранення різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Польщі автобус, що перевозив дітей, зіткнувся з вантажівкою. Повідомляється, що водій пасажирського автобуса з невідомих причин врізався в задню частину вантажівки з напівпричепом. В автобусі перебувало 44 дитини, яких перевозили з дитячого табору. Всі вони були віком від 12 до 16 років. На місце подій поспішили медики, які госпіталізували постраждалих в найближчі медичні установи. В результаті події постраждало більше ніж десять осіб. Детальніше про це читайте в нашій статті.