Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині перекинувся автобус із туристами: є постраждалі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині перекинувся автобус із туристами: є постраждалі (ФОТО)

У транспортному засобі перебувало 19 осіб

30 липня 2021, 15:57
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Німеччині сталася серйозна ДТП за участю пасажирського автобуса. Про це повідомляє пресслужба поліції землі Магдебург на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter,

У Німеччині перекинувся автобус із туристами: є постраждалі (ФОТО)

У Німеччині автобус з туристами потрапив у ДТП. Фото: DW

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні, 30 липня, о 10 годині ранку за місцевим часом на автодорозі поблизу столиці Німеччини. Повідомляється, що відразу після виїзду зі стоянки туристичний автобус потрапив у ДТП і перекинувся.

У транспортному засобі перебувало 19 осіб (з них 17 пасажирів і два водії). В результаті події кілька людей отримали травми різного ступеня тяжкості. На місце пригоди прибули співробітники пожежної служби, медики і правоохоронці. Потерпілі були госпіталізовані.

Зараз автодорога федерального значення перекрита в обох напрямках. Поліцейські встановлюють всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Польщі автобус, що перевозив дітей із дитячого табору, потрапив у ДТП. Повідомляється, що водій пасажирського автобуса з невідомих причин врізався в задню частину вантажівки з напівпричепом. У результаті події постраждало 12 осіб. На місце пригоди прибули медики, які доставили постраждалих до лікарні. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Польщі пасажирський поїзд зіткнувся з вантажівкою на переїзді, а після цього два його вагони зійшли з рейок. В результаті інциденту постраждали вісім осіб і ще 39 були евакуйовані. Поїзд прямував з польського міста Щецин у німецький Тантов. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини