Головна Новини Світ Європа У Польщі автобус, що перевозив дітей, зіткнувся з вантажівкою: є постраждалі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі автобус, що перевозив дітей, зіткнувся з вантажівкою: є постраждалі (ФОТО)

Автобус перевозив дітей із табору

29 липня 2021, 12:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Польщі автобус, що перевозив дітей, потрапив у серйозну ДТП. Про це повідомляє видання RMF24.

У Польщі автобус, що перевозив дітей, зіткнувся з вантажівкою: є постраждалі (ФОТО)

ДТП з автобусом у Польщі. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався в центральній частині країни в селі Неджи Другий. Повідомляється, що водій пасажирського автобуса з невідомих причин врізався в задню частину вантажівки з напівпричепом. Автобус перевозив із табору 44 дитини віком від 12 до 16 років.

В результаті події постраждали 12 осіб. Зазначається, що всі вони отримали легкі травми. На місце пригоди прибули співробітники пожежної та медики.

Дітей оглядають медичні працівники, за необхідності деяких доставляють у лікарні. Водій автобуса також отримав легкі тілесні ушкодження.

Напрямок автостради, якою рухався автобус, було перекрито.

У Польщі автобус, що перевозив дітей, зіткнувся з вантажівкою: є постраждалі (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Сполучених Штатах Америки через сильний пиловий буревій погіршилася видимість на автошляху. В результаті цього відбулося серйозна масштабна ДТП, учасниками якої стали водії 20 транспортних засобів.

Повідомляється, що в ДТП загинуло семеро людей і ще кілька отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. На місце пригоди прибули медики і співробітники правоохоронних органів. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Індії вантажний автобус протаранив автобус. Повідомляється, що інцидент стався тоді, коли водій автобуса зупинився на узбіччі, а частина пасажирів вийшла з транспортного засобу. В результаті події загинуло майже два десятки людей і ще багато хто отримав поранення. Постраждалі були госпіталізовані. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.rmf24.pl/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини