Головна Новини Світ Африка У Нігерії впав військовий літак: усі, хто перебував на борту, загинули (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нігерії впав військовий літак: усі, хто перебував на борту, загинули (відео)

Борт повністю згорів

21 лютого 2021, 16:37
Поділіться публікацією:

У Нігерії впав військовий літак: усі, хто перебував на борту, загинули (відео)

У Нігерії впав військовий літак - фото ТСН

21 лютого в Нігерії, неподалік від її столиці Абуджі, зазнав краху військовий літак. Про це повідомляє ТСН, посилаючись на місцеві ЗМІ.

За даними джерела, борт літака згорів повністю. Число жертв ще уточнюється, проте за даними засобів масової інформації, ніхто не залишився в живих. За попередньою інформацією, пілот відвів літак від житлових кварталів, у результаті він впав в поле і повністю згорів.

За твердженням міністра авіації Нігерії Хаді Сірика, літак King Air 350, який перебуває на озброєнні у Військово-повітряних сил Нігерії, впав у нігерійської столиці після повідомлення про відмову двигуна. Він прямував до нігерійського міста Мінна. Зараз до місця катастрофи направляються рятувальники і військові фахівці.


Нагадаємо, що інтернет-видання "Коментарі" також повідомляло, що розвідка Канади має секретні аудіозаписи розмови міністра закордонних справ Ірану з приводу авіакатастрофи Boeing 737 під Тегераном.

Ця інформація підтверджена представником прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо. Згідно з офіційними даними, канадській розвідці вдалося перехопити розмову ще в листопаді 2020 року, проте аудіозапис ще до кінця не вивчили. Відомо, що в розмові бере участь чоловік, якого ідентифікують як міністра закордонних справ Ірану. Він обговорює ймовірність того, що літак МАУ під іранської столицею могли збити навмисне. При цьому нібито чиновник заявляє, що повна інформація з приводу авіакатастрофи швидше за все ніколи не розкриється, оскільки це суперечить національним інтересам Ірану.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини