Головна Новини Світ Африка У Нігерії зникли більше 300 дівчаток зі школи після нападу бойовиків
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нігерії зникли більше 300 дівчаток зі школи після нападу бойовиків

Діти зникли після нападу озброєних людей на середню школу

27 лютого 2021, 01:37
Поділіться публікацією:

У Нігерії після нападу бойовиків 317 учениць школи-інтернату штату Замфара пропали без вісті. Про це повідомляє Associated Press.

У Нігерії зникли більше 300 дівчаток зі школи після нападу бойовиків

У Нігерії зникли школярки (фото з відкритих джерел)

Поки невідомо, де можуть перебувати діти. Місцева поліція уточнює, що діти пропали після нападу озброєних людей на середню школу для дівчаток в місті Джангебе.

Зараз невідомо, де можуть перебувати діти.

Нагадаємо, 13 лютого, президент України Володимир Зеленський зустрівся в Києві з українськими моряками судна Stevia, які в кінці 2020 року було захоплено піратами в Гвінейській затоці. У грудні минулого року в водах Гвінейської затоки пірати напали на судно Stevia і взяли в полон 8 членів екіпажу. Шестеро з них були українцями: Олександр Соручан, Семен Резніченко, Костянтин Андрєєв, Олександр Коровкін, Владислав Чебан та В'ячеслав Сандеровський. Після отримання інформації про подію, українська влада відразу ж стали діяти. Почали працювати в Міністерстві закордонних справ. На щастя, в кінці січня 2021 року моряків вдалося звільнити з полону. Додому всі повернулися живими і неушкодженими. Після звільнення їх відправили в місто Порт-Харкорт, що в Нігерії. Там вони пройшли необхідне медичне обстеження, а потім їх перевезли в Лагос і Стамбул (Туреччина). Сьогодні вони нарешті прибули до Києва і повернулися до своїх родин.

В ході зустрічі із Зеленським моряки розповіли про життя в полоні у піратів. За їх словами, викрадачі тримали їх в джунглях серед мангрових лісів. У тій місцевості було дуже багато комарів. Всі відзначили, що було дуже страшно, адже навколо них постійно ходили люди з автоматами, які цілодобово спостерігали за ними. Самі ж пірати були в стані наркотичного сп'яніння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини