Головна Новини Світ Африка В Ефіопії зарізали і зарубали близько 500 мирних жителів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ефіопії зарізали і зарубали близько 500 мирних жителів

Винні в масових вбивствах поки не встановлені

13 листопада 2020, 20:03 comments1990
Поділіться публікацією:

Правозахисна організація Amnesty International повідомила про жахливу різанину в районі Тиграй в Ефіопії. За даними видання, жертвами масового вбивства стали сотні мирних жителів.

В Ефіопії зарізали і зарубали близько 500 мирних жителів

ФОТО: З відкритих джерел

"Ми підтвердили масові вбивства дуже великого числа мирних жителів. Це жахлива трагедія, справжні масштаби якої покаже тільки час, оскільки зв'язок в регіоні Тиграй як і раніше вимкнений", — сказано в повідомленні організації.

За словами свідків і за підтвердженими знімками, вдалося встановити, що більшість жертв були знайдені в центрі міста, неподалік від банку Ефіопії. За попередніми даними, злочинці вбивали мирних жителів ножами і мачете.

Трагедія в африканській країні трапилася в ніч на 9 листопада, і за даними місцевих ЗМІ, кількість загиблих в результаті жорстокої різанини становить півтисячі людей. Тільки трьом людям вдалося вижити під час кривавих подій.

Минулого тижня в районі Тиграй була розпочата військова операція у зв'язку з протистоянням федеральної влади і партії Народний визвольний фронт. На даний момент ситуацію в Ефіопії відзначають катастрофічною, в регіоні також відсутня електрика і зв'язок.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, в Італії затримали серба, якого підозрюють у вбивстві українки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини