Головна Новини Світ Африка В Єгипті сталася ДТП з автобусом з українськими туристами: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Єгипті сталася ДТП з автобусом з українськими туристами: є постраждалі

В результаті ДТП постраждали три людини

19 лютого 2021, 14:57
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 19 лютого, в Єгипті, на трасі Шарм-ель-Шейх — Каїр сталася ДТП з автобусом, в якому знаходилися українці. Про цю подію на своїй сторінці в Twitter повідомив прессекретар Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко.

В Єгипті сталася ДТП з автобусом з українськими туристами: є постраждалі

Українські туристи потрапили в ДТП в Єгипті - ілюстративне фото з відкритих джерел

Так, декілька годин тому Ніколенко повідомив про те, що туристичний автобус, в якому знаходилися українці, потрапив в дорожньо-транспортну пригоду на трасі. На цей момент відомо, що в результаті події є постраждалі. Прибулі на місце аварії медики госпіталізували трьох. Про те, що сталося також знають уже в Посольстві України в Єгипті.

В Єгипті сталася ДТП з автобусом з українськими туристами: є постраждалі - фото 2

Посол України в Єгипті Євген Микитенко повідомив, що аварія на трасі сталася сьогодні, приблизно о 6 годині ранку. У туристичному автобусі знаходилося 60 осіб, троє з яких постраждали в результаті ДТП. Відомо, що двоє отримали легкі травми, а третій — серйозну. Лікування постраждалим оплатить туристична компанія, яка страхує туристів.

Про те, скільки конкретно в транспорті знаходилося українців — поки невідомо. За припущеннями Євгена Микитенка, ДТП сталося через те, що водій не зміг впоратися з керуванням.

На цей момент подробиці події встановлюються. Причина дорожньої пригоди також з'ясовується, про це пише Україна 24 у своєму Telegram каналі.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про побиття і знущання з дітей в Рівному: проти стоматолога відкрили п'ять кримінальних справ. Крім того, сайт інформував про те, що на Херсонщині водій маршрутки возить відмінників безкоштовно. Як на це відреагували в соцмережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини