Головна Новини Світ Азія Били вікна і спалювали машини: на індійській фабриці по збірці iPhone стався бунт (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Били вікна і спалювали машини: на індійській фабриці по збірці iPhone стався бунт (ВІДЕО)

В Індії працівники розгромили фабрику по збірці iPhone

14 грудня 2020, 12:37
Поділіться публікацією:








Били вікна і спалювали машини: на індійській фабриці по збірці iPhone стався бунт (ВІДЕО)

ФОТО: 9to5mac.com

В індійському місті Нарасіпур близько 2 тисяч співробітників заводу зі складання iPhone влаштували справжній бунт. Причиною тому послужила неповна виплата заробітної плати. Про подію інформує The Times of India, посилаючись на власні джерела.

Як з'ясувалося, працівникам фабрики виплатили не ту зарплату, яку ті очікували. Один з них розповів, що замість обіцяної 21 тисячі рупій він отримав всього лише 16 тисяч. Потім його зарплату і зовсім скоротили до 12 тисяч рупій. Це всього 163 долари. Варто зазначити, що цю суму він отримав не за місяць роботи, а за три. Також виявилося, що багатьом працівникам істотно знизили зарплату. У деяких забрали буквально чверть тих грошей, що вони отримували. Співробітники, у яких немає інженерної освіти, отримували в місяць трохи більше, ніж 100 доларів.

Незадоволені тим, що відбувається заводчани почали вимагати у чиновників відділу кадрів, щоб ті виплатили їм зарплату, яку затримують на кілька місяців. Після розмови працівники пішли трощити все, що потрапляло під руку.

У мережі було опубліковано відео з місця подій. На записі видно, що натовп буквально знищує все на своєму шляху. Розлючені співробітники вибивали вікна в приміщеннях, перевертали та підпалювали автомобілі, били в них скло бітами, а також трощили офісні приміщення і техніку.

Нагадаємо, раніше   сайт "Коментарі" повідомляв   про   тому, що в Албанії почалися протести через те, що був застрелений порушник карантину, а також про те, що близько 20 тисяч громадян вийшли на антиурядові протести в Молдові.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини