Головна Новини Світ Азія Блогера з TikTok судитимуть за "самогубство"
commentss НОВИНИ Всі новини

Блогера з TikTok судитимуть за "самогубство"

Відео випадково потрапило до родичів блогера

27 липня 2021, 20:51
Поділіться публікацією:

На що тільки не готові піти блогери в TikTok, щоб зібрати велику кількість лайків і переглядів. Однак іноді їх ідеї по-справжньому вражають.

Блогера з TikTok судитимуть за "самогубство"

Блогер і актор Ірфан Хан - фото: з відкритих джерел

Індійський актор і блогер Ірфан Хан вирішив якраз таки зняти саме таке відео. На його сторінці було опубліковано ролик, де він нібито наклав на себе руки. Причиною "самогубства" став розрив відносин зі своєю коханою. Відео набрало понад 300 000 переглядів. Варто відзначити, що глядачі та справді повірили, що це не постановка, а блогер дійсно звів рахунки з життям.

Ролик зі "смертю" пробув на сторінці Ірфана не так довго. Несподівано для нього самого відео потрапило до його родичів, які, як і інші, не зрозуміли, що це не по-справжньому. Відразу після цього блогер видалив відео з TikTok і чесно заявив що це лише інсценування.

Передплатники актора, звичайно ж, утворилися такої новини. А ось поліція жарт з "самогубством" не оцінила зовсім. Тому блогеру було пред'явлено звинувачення в тому, що він піддав свою і чужі життя в небезпеку. Також його звинуватили в публікації контенту, який здатний підштовхнути до вчинення злочину.

За словами Ірфана, цим відео він хотів показати, що суїцид — це дуже дурний вчинок. Однак його слова не сильно зворушили поліцейських. До слова, один зі знайомих блогера заявив, що Хан таким чином хотів просто зібрати якомога більше переглядів на ролику і ніякої повчальної мети це відео не несло.

Незабаром відбудеться суд і Ірфану буде винесено вирок. Варто відзначити, що експерти вважають, що ймовірно блогер може отримати серйозне покарання.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що український актор влаштував бійку на дорозі в Києві. У Мережу потрапило відео інциденту. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт повідомляв про те, що відомого репера і модель звинувачують у зґвалтуванні малолітньої фанатки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини