Головна Новини Світ Азія Чоловік в КНДР втратив будинок, дружину та все майно через несподіваний випадок
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік в КНДР втратив будинок, дружину та все майно через несподіваний випадок

Чоловік отримав покарання після того, як нібито став співучасником спроби втечі подружжя з Північної Кореї.

сьогодні, 16:10
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Нещодавно одружений 30-річний лікар придбав будинок в північнокорейській провінції Джаганг, щоб почати нове сімейне життя. Однак замість цього він став жертвою невдалих обставин та жорстких урядових репресій, які призвели до втрати будинку, дружини та усього іншого майна.

Чоловік в КНДР втратив будинок, дружину та все майно через несподіваний випадок

Чоловік в КНДР втратив все майно та дружину. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Daily NK, північнокорейський лікар придбав будинок у подружжя, яке намагалося його швидко продати, щоб отримати гроші та втекти з країни. Однак про наміри втечі дізналися спецслужби КНДР через місцевого інформатора. Чоловік та його новоспечена дружина, не знаючи про плани попередніх власників будинку, раптово опинилися під підозрою в допомозі втечі, що призвело до їхнього арешту та допитів.

У Північній Кореї запроваджені суворі покарання не лише для тих, хто втікає з країни, але й їх можливих спільників. Після арешту чоловіка запідозрили в причетності до допомоги у втечі і покарали конфіскацією всіх активів. У нього забрали нещодавно куплений будинок, усі гроші, зокрема і нещодавно відкладенні з весілля. До того ж, його дружина залишила його, подавши заяву на розлучення.

"Я втратив усе, включаючи сім’ю та майно", — сказав чоловік.

Ця історія викликала співчуття та обурення серед сусідів та знайомих чоловіка, які були шоковані несправедливими обвинуваченнями. За їх словами, лікаря, який раніше служив у війську та вів чесне життя, несподівано перетворили на злочинця через безпідставні підозри.

Подружжя, яке намагалося втекти з країни, планують перевести до табору для політичних ув’язнених в кінці жовтня. 

За інформацією Daily NK, навіть у провінції Джаганг, де зосереджені заводи з виробництва боєприпасів та відносно кращий рівень життя, все більше жителів вирішують втекти з Північної Кореї через економічні труднощі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про суворий вирок в Північній Кореї, коли доньку начальника поліції покарали за перегляд забороненого контенту.

Також "Коментарі" писали про сестру північнокорейського диктатора Кім Чен Ина, яка порівняла Україну з "невихованою собакою".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини