Головна Новини Світ Азія Ердоган: потрібно боротися з ісламофобією на Заході, як з чумою
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган: потрібно боротися з ісламофобією на Заході, як з чумою

Президент Туреччини заявив, що культурний расизм оточує Захід, як чума

25 листопада 2020, 13:55
Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Ердоган був присутній на онлайн-відкритті 36-го засідання COMCEC, де заявив, що Туреччина буде боротися ісламофобією, яка перетворилася на офіційну політику країн Заходу.

Ердоган: потрібно боротися з ісламофобією на Заході, як з чумою

Фото: из открытых источников

"Наші брати й сестри, які живуть на цих землях, зобов'язані боротися з ісламофобією. Расизм перетворився на політику, яка в деяких європейських країнах захищається особисто на рівні глави держави. Мусульмани стикаються з тією ж кампанією лінчування і ненависті, як євреї у Європі до Другої світової війни", — заявив президент.

"Використовуючи міжнародні платформи в рамках закону і демократії, ми повинні боротися з культурним расизмом,  що оточує Захід, як чума", — додав він.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган заявив під час візиту на Кіпр, що переговори з кіпрського врегулювання необхідно проводити, ґрунтуючись на існуванні "двох окремих держав" на острові. У минулому переговори були націлені на возз'єднання середземноморського острова, який розділений між грецькомовною республікою Кіпр, членом Європейського Союзу, яка контролює південні дві третини острова, і північчю, окупованих Туреччиною з 1974 року.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини