Головна Новини Світ Азія Ердоган упевнений в необхідності змінити конституцію країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган упевнений в необхідності змінити конституцію країни

У 2017 році в Туреччині вже проходив референдум по внесенню поправок до конституції

2 лютого 2021, 00:50
Поділіться публікацією:

Глава Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган висловив упевненість в тому, що настав час для перегляду конституції Туреччини. Він закликав експертів почати дискусію в даному напрямку і провести консультації гранично прозоро. За словами президента Туреччини, підсумковий текст головного документа країни буде представлений на суд її громадян.

Ердоган упевнений в необхідності змінити конституцію країни

Реджеп Тайіп Ердоган (фото з відкритих джерел)

"Підсумковий текст повинен бути представлений на суд нації. Ми почнемо вживати необхідних конкретні кроки в Асамблеї з питань в області законодавства і в нашому президентства з адміністративних питань", — йдеться в повідомленні.

Крім цього, турецький лідер зробив заяву про необхідність реформувати вертикаль влади і приділити особливу увагу розвитку регіонального лідерства в пріоритетних сферах життєдіяльності країни.

Відзначимо, в 2017 році в Туреччині вже проходив референдум по внесенню поправок до конституції.

Нагадаємо, в Туреччині тривають переговори з Росією про придбання другої партії зенітно-ракетного комплексу С-400. Про це заявив президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган. Як вважає турецький глава, незважаючи на на американські санкції, які були введені для того, щоб Туреччина не купувала у Росії дані комплекси, в кінці цього місяця заплановано новий раунд переговорів з росіянами. "Зараз йдуть переговори по другій партії відповідно до укладеної угоди", — сказав Ердоган.

Що стосується можливої реакції з боку Америці, турецький лідер заявив, що Анкара не стане питати ні в кого дозволу. Що стосується можливої реакції з боку Америці, турецький лідер заявив, що Анкара не стане питати ні в кого дозволу.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bbc.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини