Головна Новини Світ Азія Ердоган змусив Путіна "чекати": в мережі показали відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган змусив Путіна "чекати": в мережі показали відео

Поки Ердогана не було, Путін перекочувався із ноги на ногу

13 жовтня 2022, 18:39
Поділіться публікацією:

Під час офіційної зустрічі на полях саміту Наради із взаємодії та заходів довіри в Азії, очільника Кремля знову змусили чекати. Цього разу Путіна "кинув" президент Туреччини Реджеп Ердоган. Відповідне відео з’явилося у соціальних мережах.

Ердоган змусив Путіна "чекати": в мережі показали відео

Реджеп Ердоган та Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

 Лідер Туреччини "принизив" президента РФ Володимира Путіна, змусивши того чекати його. На опублікованому відео видно, що очільник Кремля прийшов першим до кімнати, де була запланована їх з Ердоганом зустріч. В очікуванні той гортав якісь папірці та міряв кімнату, ходячи по приміщенні.

 Тільки через деякий час до приміщення, де був Путін, зайшов Реджеп Ердоган. Російські пропагандистські ЗМІ, щоб зберегти обличчя Путіну, заявили, що він нібито прийшов на зустріч раніше. Але всім відомий факт, що практично завжди очільник Кремля, запізнюється на зустрічі, змушуючи себе чекати.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про мирні ігри Ердогана та Путіна. У Казахстані розпочався саміт Наради щодо взаємодії та заходів довіри в Азії (НУМДА). У ньому зокрема беруть участь російський диктатор Путін, самопроголошений президент Білорусі Лукашенко, турецький лідер Ердоган, голова ООН Гутерреш. У рамках саміту планується двостороння зустріч президентів Росії та Туреччини, під час якої Ердоган, ймовірно, запропонує Путіну посередництво Анкари у мирному врегулюванні конфлікту в Україні. Директор Communication group, політичний експерт Володимир Манько впевнений, що посередництво Ердогана щодо врегулювання конфлікту в Україні не призведе до практичних результатів. Та й взагалі, продовжує Володимир Манько, навряд чи може йтися про якесь посередництво.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини