Головна Новини Світ Азія Філіппіни накрив потужний тайфун: стихія руйнує будинки (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Філіппіни накрив потужний тайфун: стихія руйнує будинки (ВІДЕО)

Пориви вітру досягали швидкості 150 кілометрів на годину

7 вересня 2021, 14:24
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








На Філіппіни обрушилася негода. Про це повідомляє видання AP.

Філіппіни накрив потужний тайфун: стихія руйнує будинки (ВІДЕО)

Тайфун на Філіппінах. Фото: Reuters.

Як стало відомо, схід країни накрив потужний тайфун. Повідомляється, що через потужний вітер, швидкість якого досягала 150 кілометрів на годину, в декількох постраждалих провінціях відбулися перебої з електрикою.

Філіппіни накрив потужний тайфун: стихія руйнує будинки (ВІДЕО) - фото 2

Фото: Reuters.

Станом на 7 вересня, вогнище тайфуну під назвою Conson знаходиться поблизу міста Дімасаланг, що в провінції Масбате. Через стихію, що розбушувалася в державних установах була припинена робота.

У місті Таклобан утворилася повінь. Згідно з даними бюро погоди, найближчим часом руйнівний вітер і рясні опади не відступлять.

У Мережі з'являються фото і відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Мережі показали наслідки урагану "Іда" в Сполучених Штатах Америки. На знімках зроблених з повітря можна побачити, як вода забарвлена в коричневий колір затопила будинки, стадіони і цілі вулиці. Руйнівному урагану була привласнена четверта категорія з п'яти можливих. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Іспанії через проливні дощі утворилися повені. Стихія вирувала в місті Альканар. Там місцеві жителі могли спостерігати, як сильні потоки води несли вулицями міста автомобілі. За ніч в Альканарі випало понад двісті літрів опадів. Фахівці зафіксували близько дев'яти тисяч ударів блискавок. Через сильні дощі велика частина материкової Іспанії знаходиться під загрозою. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини