Головна Новини Світ Азія Головного режисера відкриття Олімпіади в Токіо звільнили через його жарт, сказаний у 1998 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Головного режисера відкриття Олімпіади в Токіо звільнили через його жарт, сказаний у 1998 році

Минуло 23 роки з моменту, як Кобаяші виголосив цей жарт

22 липня 2021, 14:39
Поділіться публікацією:

У Токіо з посади головного режисера звільнили японського коміка Кентаро Кобаяші. Причиною тому послужив вкрай невдалий жарт, озвучений ним у далекому 1998 році. Про це пише видання The Mainichi.

Головного режисера відкриття Олімпіади в Токіо звільнили через його жарт, сказаний у 1998 році

Кентаро Кобаяші звільнений через невдалий жарт - фото: з відкритих джерел

За два дні до урочистої церемонії відкриття XXXII Олімпіади в Токіо Центр Симона Візенталя, єврейська правозахисна організація, котра базується в Сполучених Штатах, звинуватила головного режисера заходу в тому, що 23 роки тому він жартував на тему, пов'язану із Голокостом.

Кентаро Кобаяші є ексучасником японської комедійної групи Rahmens. Під час одного з виступів на сцені, Кентаро розкидав чоловічків з паперу та запропонував глядачам зіграти в Голокост. Виступ було записано на відео. Ролик надійшов у продаж і викликав хвилю обурення у людей.

У Центрі Симона Візенталя вважають, що у цієї сказаної коміком фрази немає терміну давності, тому 21 липня організація виступила із заявою, в якій розкритикувала Кобаяші на "антисемітські жарти". Крім того, представники центру відзначили, що над жертвами нацистського геноциду не має права знущатися ніхто, а той самий "жарт" Кентаро якраз таки і є справжнісіньким знущанням.

Сьогодні, 22 липня, головного режисера Кентраро Кобаяші звільнили з його посади. А вже завтра в Токіо відбудеться церемонія відкриття Олімпійських ігор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини