Головна Новини Світ Азія Гонконг накрив потужний тайфун: стихія вбиває людей (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Гонконг накрив потужний тайфун: стихія вбиває людей (ВІДЕО)

Через негоду влада оголосила восьмий рівень небезпеки з десяти можливих

13 жовтня 2021, 17:41
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Гонконг накрив потужний тайфун: стихія вбиває людей (ВІДЕО)

Тайфун в Гонконгу. Фото: скріншот з відео

У Гонконзі вирує тайфун. Про це повідомляє видання Кореспондент.

На Гонконг обрушився потужний тайфун. Через негоду влада оголосила восьмий рівень небезпеки з десяти можливих. У школах були припинені заняття. Скасовано торгівля на фондовому ринку.

Стихія вбиває громадян. В результаті розбушувався тайфуну загинула одна людина і ще кілька десятків отримали поранення різного ступеня тяжкості. Потерпілих госпіталізують медики.

Загиблий 31-річний чоловік керував мотоциклом під час негоди. Він не впорався з керуванням над транспортним засобом і врізався в стовп.

Законодавчий рада відклала своє щотижневе засідання. Відзначається, що практично скрізь зупинено руху транспорту.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що поблизу курортного турецького селища розбушувався лісова пожежа. Стихія охопила важкодоступну територію на плато Учолук. Для боротьби з полум'ям була спрямована авіація і спецтехніка. Пожежникам допомагають працівники лісового господарства. Сильні пориви вітру заважають ліквідації загоряння. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також сайт "Коментарі" повідомляло про те, що в столиці Сомалі прогримів потужний вибух в громадському місці. Повідомляється, що терорист активував вибуховий пристрій в кафе. У цей момент в закладі перебували відвідувачі. В результаті події п'ять людей загинули на місці від отриманих травм. Ще шестеро були поранені. Їх доставили в лікарні медики, які прибули на місце подій. Кафе, де прогримів вибух знаходиться неподалік від одного з жвавих кварталів міста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини