Головна Новини Світ Азія «Ідеальний для зими»: японці почали продавати алкогольний суп
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ідеальний для зими»: японці почали продавати алкогольний суп

Суп з саке не рекомендують вживати перед робочим днем

13 грудня 2020, 18:40
Поділіться публікацією:

Японці не перестають дивувати світ своїми новинками, однією з яких став алкогольним суп. Компанія, яка зайнялася його виробництвом, стверджує, що ця страва допоможе зігрітися і підніме настрій в період пандемії.

«Ідеальний для зими»: японці почали продавати алкогольний суп

в Японії почали продавати алкогольний суп / фото pexels

Японський виробник продуктів і напоїв Mitsubishi Shokuhin випустив в продаж суп швидкого приготування, в складі якого є саке — національний алкогольний напій. Також суп складається з ламінарії, скумбрії та соєвого соусу, він має як солодкі, так солоні й терпкі нотки. Творці продукту кажуть, що попри морські компоненти, суп не має рибного смаку. Співвідношення між інгредієнтами — один до трьох.

Суп необхідно підігріти в мікрохвильовці та можна не переживати, що алкоголь випарується, тому що саке при нагріванні зберігає 4% вмісту алкоголю. Але перед робочим днем або важливим заходом вживати страву не рекомендують.

Відомо, що вартість незвичайного супу складати 198 иєн (близько 53 гривень). Цю страву назвали "ідеальною" для зими, адже вона містить краплю алкоголю, яка допоможе підняти настрій і зігрітися в холодну погоду.

Нагадаємо, що недавно на одному з ринків Японії продали ящик мандаринів за неймовірну суму — 1 млн иєн (близько 10 тисяч доларів). Виявилося, що цей був особливий сорт цитрусових, який відрізняється від інших своєю тонкою шкіркою і пряний смак.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на аукціоні в Японії, який проходить на одному з найбільших ринків, продали блакитного тунця за 1,8 млн доларів. Риба важила близько 230 кілограмів. Купили її власники мережі місцевого ресторану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини