Головна Новини Світ Азія Індієць обміняв держтаємницю на еротичні фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Індієць обміняв держтаємницю на еротичні фото

Індієць отримував фото оголених жінок в обмін на інформацію про війська

14 січня 2021, 12:02 comments1162
Поділіться публікацією:

Курйозний випадок шпигунства на користь Пакистану розкрили спецслужби Індії. Військовослужбовець індійських збройних сил "зливав" секретну інформацію в обмін на еротичні фотографії оголених жінок.

Індієць обміняв держтаємницю на еротичні фото

Індієць-шпигун / фото indiatoday.in

Згідно з інформацією слідства, з чоловіком зв'язувалися співробітники пакистанської розвідки від імені різних дівчат, які спокушали військового своїми фото, випитуючи при цьому інформацію секретного характеру.

Зокрема, пакистанських "спокусниць" цікавили пересування військ і військової техніки. Співробітникам міжвідомчої розвідки Пакистану вдалося розговорити індійця, спілкуючись з ним від імені дівчат. Вони ділилися з чоловіком оголеними фотографіями, а натомість випрошували у нього секретну інформацію.

Любитель жіночих принад, якому 42-року зізнався, що причиною його зради стала "жадібність до голих фотографій". Під час допиту обвинувачений розповів, що спілкувався в соціальних мережах під фейковим аккаунтом. Цю ж обліковий запис офіцер використовував для передачі даних про дислокацію військ. Місцеві правоохоронці з'ясовують, звідки в індійця з'явився доступ до секретної інформації.

Як повідомляв портал "Коментарі", Вашингтон звинуватив Huawei в роботі на китайські спецслужби. Через це МЗС України тепер знімає все обладнання виробника. Як заявив представник Держдепу Сполучених штатів Кіт Крач, така ініціатива вже погоджена з українським прем'єр-міністром Денисом Шмигалем. Причому за його словами, так вчинять і уряди інших країн. Згода виконати прохання Вашингтона в Держдепі пояснили прихильністю України принципам інформаційної безпеки. Представник США нагадав, що раніше Київ відмовився від китайського виробника в рамках проекту "Розумне місто", віддавши перевагу американській компанії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини