Головна Новини Світ Азія Кім Чен Ин наказав армії готуватися до війни: хто "ворог" КНДР
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Чен Ин наказав армії готуватися до війни: хто "ворог" КНДР

Пхеньян збирається розширити стратегічне співробітництво з "антиімперіалістичними незалежними країнами"

28 грудня 2023, 19:30
Поділіться публікацією:

Правитель  Північної Кореї Кім Чен Ин  дав наказ керівникам Збройних  сил  країни, військової промисловості й сектора ядерної зброї прискорювати підготовку до війни, аби протистояти тому, що диктатор називає  "безпрецедентними конфронтаційними кроками з боку США". Про це інформує  Reuters, посилаючись  на державні ЗМІ КНДР.

 Кім Чен Ин наказав армії готуватися до війни: хто "ворог" КНДР

Кім Чен Ин (фото з відкритих джерел)

 Таку заяву Кім Чен Ин  виголосив під час зустрічі  з керівництвом партії, озвучуючи  напрямки політики на 2024 рік.

Як стверджує диктатор, Пхеньян нібито розширюватиме  стратегічне співробітництво з "антиімперіалістичними незалежними країнами".

"Він (Кім Чен Ин, — ред.) поставив бойові завдання для Народної армії та промисловості боєприпасів, ядерної зброї та секторів цивільної оборони для подальшого прискорення підготовки до війни", — зазначено в  повідомленні.

Reuters  акцентує, що влада  Північної  Кореї розширила  зв'язки з РФ.  США  звинувачують КНДР  в поставках військового обладнання  в Росію  для  того, щоб використовувати проти України. При  цьому,  РФ надає технічну підтримку, щоб допомагати владі  Північної  Кореї розширювати  власний військовий потенціал.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський назвав зброю, яку Росія отримала від КНДР. Президент України Володимир Зеленський розповів, що Північна Корея надасть Росії більше снарядів ніж Захід для України. За словами Зеленського Путін може отримати "мільйон снарядів" від Кім Чен Ина. 

Володимир Зеленський після США прилетів до Норвегії, де зустрівся з лідерами країни. Під час свого виступу в норвезькому парламенті Зеленський закликав Захід надати більше зброї для війни проти Росії.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини