Головна Новини Світ Азія Кім Чен Ин назвав країну, яку КНДР має право знищити у будь-який час
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Чен Ин назвав країну, яку КНДР має право знищити у будь-який час

Лідер Північної Кореї Ким Чен Ин вважає, що має повне право знищити Південну Корею, про це повідомляє агентство Bloomberg. В КНДР уже скасували закони, які поглибили кризу між двома державами, передає портал «Коментарі»

9 лютого 2024, 11:13
Поділіться публікацією:

Після того, як Ким Чен Ин на початку року виключив концепцію мирного об'єднання з національної політики своєї держави, він заявив, що КНДР має законне право знищити Південну Корею.

Кім Чен Ин назвав країну, яку КНДР має право знищити у будь-який час

Кім Чен Ин погрожує сусіду

Диктатор підкреслив, що Південну Корею потрібно називати "головним ворогом". Саме тому, додав Ким Чен Ин, "її може бути атаковано і знищено в будь-який час".

Перед тим, як назвати Південну Корею ворогом, парламент Північної Кореї скасував закони про економічне співробітництво з цією країною. Цим самим була поглиблена криза у відносинах між сусідами.

Окрім того, за інформацією агентства, від початку року режим Кім Чен Ина посилив кампанію тиску на Південну Корею. З цією метою було проведено випробування крилатих ракет, щоб "подратувати" сусідів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що Північна Корея скасувала кілька урядових органів, які займались питанням примирення та возз'єднання з Південною Кореєю. Таке рішення Кім Чен Ин пояснив нібито агресивною політикою проти КНДР та заявив про готовність оголосити війну.

Портал "Коментарі" розповідав, що в останні тижні лідер КНДР Кім Чен Ин зробив низку заяв, які свідчать про його бажання та готовність розпочати війну з Півднем. Але Пхеньян має вагому причину не розпалювати конфлікт, оскільки темпи зростання економіки Північної Кореї досягли найвищого рівня за майже десятиліття через продаж озброєнь Росії.

Раніше північнокорейський диктатор Кім Чен Ин заявляв, що Третя світова війна може розпочатися найближчим часом. За його словами, Північна Корея, поряд із низкою інших регіонів, є потенційною "гарячою точкою", здатною спровокувати бойові дії наднаціонального масштабу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bloomberg.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини