Головна Новини Світ Азія Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин жорстоко покарав керівника проекту з будівництва лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин жорстоко покарав керівника проекту з будівництва лікарні

Північнокорейський диктатор Кім Чен Ин карає своїх посадовців за невиконання роботи та відправляє їх у концтабори. Це доволі типовий випадок для Північній Кореї.

7 вересня 2022, 23:48 comments1084
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Ця споруда мала бути гордістю режиму Кім Чен Ина, але вона не працює. Найкращу лікарню в країні, мали здати в експлуатацію на початку жовтня 2020 року, з нагоди 75-ї річниці заснування Трудової партії Кореї. Однак досі будівництво не завершено. Тому Кім Чен Ин вирішив суворо покарати будівельників за це. Про це пише Daily NK.

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин жорстоко покарав керівника проекту з будівництва лікарні

Кім Чен Ин жорстоко покарав керівника проєкту лікарні. Фото з відкритих джерел

Будівництво лікарні в Пхеньяні, столиці Північної Кореї, почалося в березні 2020 року на замовлення самого Кім Чен Ина. Вождь кілька разів проводив перевірку особисто. Будівлю мали завершити та здати в експлуатацію лікарям і пацієнтам лише через пів року. Звісно, цього не сталося.

У липні 2020 року Кім Чен Ин провів чергову перевірку. Тоді він розкритикував відсутність прогресу та вимагав заміни керівників. Коли це рішення не допомогло, він понизив на посаді головного керівника проєкту з генерала до полковника.

У жовтні цього року від запланованої дати відкриття пройде два роки. Лікарня стала посміховиськом, а не гордістю лідера Північної Кореї. Про затримки не раз повідомляли світові ЗМІ.

Саме тому керівника проєкту відправили у спеціальний концтабір 17, який створила влада Північної Кореї. Там вона змушує до примусової праці високопосадовців і людей, які працюють над секретними проєктами. У цьому таборі Корея вже тримає близько 41 тис. високопосадовців, а загальна кількість усіх ув’язнених по концтаборах становить понад 200 тис. осіб.

Деяких інших будівельників звинуватили у "розкраданні державного майна", а саме сталі, дерева, скла та панелей з будівельного майданчика. За це їм загрожує від трьох до дев'яти років позбавлення волі.

Ось так один кореєць з посади генерала потрапив до найнижчих верств суспільства у Північній Кореї.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що Росія закуповує зброю у Північній Кореї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини