Головна Новини Світ Азія Моді таки їде до Путіна: у Кремлі видали нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Моді таки їде до Путіна: у Кремлі видали нові подробиці

Пєсков підтвердив, що Моді приїде до Москви у липні, але точних дат не назвав

2 липня 2024, 19:35
Поділіться публікацією:

Кремль активно готується до візиту індійського прем'єр-міністра Моді до РФ. Зокрема, про це заявив речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков. За його словами, візит Моді до Москви таки планується в липні, але поки без визначених дат. Його словами цитують російські пабліки.

Моді таки їде до Путіна: у Кремлі видали нові подробиці

Індійський прем'єр-міністр Моді та Путін (фото з відкритих джерел)

Пєсков також розповів про, що буде говорити Путін з прем'єром Індії.

"Ми оголосимо за домовленістю з нашими індійськими друзями трохи пізніше візит офіційно. Візит перебуває у фінальній стадії підготовки. Дуже важливий візит. У нас є спільна участь в інтеграційних процесах, питання регіональної та глобальної безпеки завжди високо стоять на порядку денному. Крім того, наша торговельно-економічна взаємодія, завжди одне з головних питань. Найрізноманітніші сфери співробітництва, які мається на увазі розвивати, на що є обопільна політична воля",- заяви він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у РФ сказали, чому прем'єр Індії обрав їхню країну, а не США. При цьому напередодні видання Tribune із посиланням на джерела повідомило, що 8 липня голова індійського уряду відвідає Москву в рамках одноденного візиту. За словами журналістів, прем'єр-міністр прилетить до РФ уперше за п'ять років. У Росії, звичайно ж, тріумфують. Так, російський політолог Ігор Пшеничников заявив, що таким чином Нью-Делі хоче показати Вашингтону пріоритети, а також продемонструвати багатовекторність своєї політики. Пшеничников нагадав, що минулого року на саміті G20 США оголосили про створення спільно з Індією економічного коридору Індія — Близький Схід — Європа, що було розцінено як спробу Вашингтона прив'язати до себе Нью-Делі через допомогу у протистоянні Китаю.
 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини