Головна Новини Світ Азія Можна більше не працювати: індонезієць розбагатів, коли на його будинок впав метеорит
commentss НОВИНИ Всі новини

Можна більше не працювати: індонезієць розбагатів, коли на його будинок впав метеорит

Випадки, коли метеорити падають на житлові будинки, вкрай рідкісні, але цьому чоловіка несподівано пощастило

21 листопада 2020, 15:17
Поділіться публікацією:

Трунар з Індонезії став мільйонером в результаті дивної події, коли метеорит, оцінений в 1,4 мільйона фунтів стерлінгів врізався в дах його будинку.

Можна більше не працювати: індонезієць розбагатів, коли на його будинок впав метеорит

Метеорит упав прямісінько на будинок

Джошуа Хутагалунг працював над труною біля свого будинку в місті Коланг, коли камінь вагою 2,1 кг пролетів через бляшану веранду біля його вітальні. Оговтавшись від шуму, 33-річний чоловік знайшов шматок космічного каменю посеред свого саду.

"Звук був настільки гучним, що деякі частини будинку затремтіли. А після того, як я обшукав двір, я побачив, що бляшана дах будинку зламана. Коли ж я підняв камінь, він був ще теплим", — сказав Хутагалунг індонезійської газеті Kompas.

Метеорит є вуглецевим хондритом, надзвичайно рідкісним різновидом, вік якої оцінюється в 4,5 мільярда років, а його вартість, за повідомленнями, становить близько 645 фунтів стерлінгів за грам.

Хутагалунг сказав The Sun, що продав камінь американському експерту з метеоритів Джареду Коллінзу, який потім продав предмет колекціонерові з США, який в даний час зберігає його в Центрі вивчення метеоритів в Університеті штату Арізона.

Хоча виробник трун не назвав точну суму покупки, передбачається, що вона перевищує 1 мільйон фунтів стерлінгів. Хутагалунг сказав, що тепер йому досить, щоб піти на пенсію і він планує побудувати церкву в своїй громаді.

Глава Національного агентства з аеронавтики і досліджень космічного простору Індонезії Томас Джамалуддін повідомив місцевим ЗМІ, що такий великий шматок метеорита рідко падає в житловому районі, а частіше в океан або посеред пустелі.

Як повідомляло видання "Коментарі", палаючий метеорит впав в Лівані і спричинив пожежу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ева

22 листопада 2020, 00:13

Парфюмерия по низким ценам - https://1001aromat.com.ua/


Новини