Головна Новини Світ Азія На Філіппінах померла найстаріша людина на планеті: як виглядала жінка (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Філіппінах померла найстаріша людина на планеті: як виглядала жінка (ФОТО)

Франциска Сусано була останньою живою людиною, яка народилася у 19 столітті

23 листопада 2021, 16:41
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Філіппінах померла найстаріша жінка планети. Про це повідомляє видання CNN.

На Філіппінах померла найстаріша людина на планеті: як виглядала жінка (ФОТО)

Фото: City Government of Kabankalan

Як стало відомо, вчора, 22 листопада на Філіппінах померла найстарша людина у світі. Мешканка Філіппін не стала на 124 році життя.

ЗМІ зазначає, що жінка була останньою живою людиною, яка народилася у 19 столітті. У документах Франциски Сусано зазначено, що вона народилася 11 вересня 1897 року.

Повідомляється, що наразі точна причина смерті Сусано не відома. Її встановлять медики.

На цей момент лікарі досліджують тіло померлої на предмет зараження коронавірусом, проте вона не мала жодних симптомів інфекції.

На Філіппінах померла найстаріша людина на планеті: як виглядала жінка (ФОТО) - фото 2

Фото: СNN

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у Сполучених Штатах Америки 2-річна дитина ненароком убила свого батька. Малюк тримав у руках рушницю і вистрілив у спину чоловікові. Від отриманого поранення постраждалий помер на місці. На місце події прибули правоохоронці. Вони встановлять усі обставини інциденту. Зазначається, що цього вечора в будинку перебувала й мати дитини.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що марсохід зафіксував захід сонця на Марсі. Фотографію опублікувало на офіційній сторінці в соцмережі Instagram американське відомство NASA. Новий знімок із поверхні червоної планети зробив шестиколісний марсохід під назвою Perseverance. Для нього подібне фото є першим. Вчені зазначили, що марсіанські заходи сонця виділяються своїм характерним синім кольором, проте цей захід сонця виглядає інакше. Це сталося тому, що в атмосфері планети спостерігалася невелика кількість пилу. Зазвичай вона дозволяє синьому світлу проникати в атмосферу ефективніше, ніж кольору з довшими хвилями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини